Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

XENOPHOBIL 2mg



Ανακουφίζει αποτελεσματικά από την ξενοφοβία

Διαβάστε προσεκτικά το ολόκληρο το φύλλο οδηγιών προτού αρχίσετε να λαμβάνετε αυτό το σκεύασμα. Φυλάξτε το φύλλο οδηγιών χρήσης, ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε ξανά. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, ρωτήστε τον κοινωνικό λειτουργό ή τον ψυχολόγο σας.
Η συνταγή για το φάρμακο χορηγήθηκε σε εσάς, αλλά μπορείτε να δώσετε το φάρμακο και σε άλλους. Μπορεί να τους παρέχει βοήθεια, ειδικά αν τα συμπτώματα τους είναι πιο έντονα από τα δικά σας. Εάν κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια γίνεται σοβαρή και σας προκαλεί ξέσπασμα, ή αν παρατηρήσετε κάποια ανεπιθύμητη παρενέργεια που δεν αναφέρεται στο παρόν φύλλο οδηγιών σχετικά με την επιθυμία επιθέσεων κατά των μεταναστών, απευθυνθείτε στον ιατρό σας άμεσα.

Xenophobil 2mg

Σετριζίνη διαπολιτισμικότητας σε δισκία τσίχλας επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο.Το παρόν φύλλο οδηγιών περιέχει :
  • Το Xenophbil και την χρήση του
  • Τα έκδοχα του Xenophobil
  • Πριν πάρετε το Xenophbil
  • Πιθανές αλληλεπιδράσεις
  • Πώς να φυλάσσεται το Xenophbil
  • Λοιπές πληροφορίες

ΤΟ XENOPHBIL ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Το Xenophbil είναι ένα αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό φαρμακευτικό προϊόν με σκοπό:
  • Την συμπτωματική αγωγή κατά της ξενοφοβίας, της κοινωνικής χρόνιας η περιοδικής ρατσιστικής βίας.
  • Την καταπολέμηση της έλλειψης ανεκτικότητας απέναντι στο διαφορετικό, της κινδυνολογίας, της φασιστικής βίας.

Το Xenophbil ενδείκνυται για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

ΕΚΔΟΧΑ ΤΟΥ XENOPHOBIL

Το δραστικά συστατικά του Xenophobil λειτουργούν ως στήριξη για μια πολύ-πολιτισμική κοινωνία. Ένα δισκίο περιέχει 2mg καταπολέμησης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Τα υπόλοιπα συστατικά είναι : μικροκρυσταλλική Ανοικτή καρδιά, Ψυχή μαγνήσιο, Υποαλλαζονεία (Ε487), διοξείδιο του ρατσισμού (Ε213), Ενσωμάτωση 0,5 mg, Πολύ-πολιτισμική πρωτεΐνη 0,2mg, Μεγα-μεταλλική-γνώση 0,5mg, Εμπειρία θερμίδων 0,2mg, σεβασμός στο διαφορετικό 0,2mg.

ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ XENOPHOBIL

Μην πάρετε το Xenophbil εάν είσαστε ευαίσθητος συμπονετικός και δέχεστε το διαφορετικό με καθαρή αγάπη άνω των 10ml/min, καθώς επίσης αν έχετε γνωστή υπερευαισθησία στην δραστική ουσία του Xenophbil ή σε οποιοδήποτε από τα έκδοχα του (αναφέρονται παραπάνω) ή στις δραστικές ουσίες φαρμάκων συγγενικών με το Xenophbil.
Δεν χρειάζεται να πάρετε Xenophobil 2mg αν έχετε μεγαλώσει σε διαπολιτισμική οικογένεια και έχετε μάθει να σέβεστε τους συνανθρώπους σας και να δείχνετε αλληλεγγύη.
Προσέξετε ιδιαίτερα το Xenophobil αν είστε ασθενής με εχθρική ανεπάρκεια μεταναστών. Ζητήστε την συμβουλή του γιατρού σας. Αν απαιτείται θα λάβετε μικρότερη δόση που θα προσδιοριστεί από αυτόν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

Δεν έχουν παρατηρηθεί αλληλεπιδράσεις οι οποίες θα μπορούσαν να θεωρηθούν αξιοσημείωτες. Δεν επηρεάζει την γονιμότητα, την εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό.
Δυσανεξία σε κάποιο από τα έκδοχα
Το Xenophobil (δισκία τσίχλας επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο) περιέχει Σάτιρα. Αν ο γιατρός σας, σας έχει ενημερώσει ότι έχετε δυσανεξία στο Χιούμορ ή σε κάποιους Σατιροσακχαρίτες επικοινωνήστε μαζί του πριν πάρετε αυτό το φάρμακο.
Λήψη άλλων φαρμάκων
Εξαιτίας του προφίλ διαπολιτισμικότητας, δεν αναμένονται αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα. Ενημερώστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας αν παίρνετε ή έχετε πάρει πρόσφατα άλλα φάρμακα, συνταγογραφούμενα ή μη.
Ληψη του Xenophbil με τροφές και ποτά.
Δεν υπάρχουν στοιχεία δυσαπορρόφησης του Xenophobil εξαιτίας τροφών ή ποτών. Συνιστάται να αποφεύγεται η ταυτόχρονη κατανάλωση αλκοόλ όπως συμβαίνει και με άλλα αντιϊσταμινικά. Ωστόσο δεν έχουν παρατηρηθεί σοβαρές αλληλεπιδράσεις όταν το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα είναι μικρότερο των 0,5ml (αντιστοιχεί σε ένα ποτήρι κρασί) με την Σετριζίνη διαπολιτισμικότητας.
Οδηγηση και χειρισμός μηχανών.
Το Xenophbil δεν επηρεάζει στο παραμικρό την ικανότητα οδήγησης και χειρισμού μηχανών. Δεν επηρεάζει την εγρήγορση και δεν προκαλεί απόσπαση προσοχής κατά την οδήγηση όταν χρησιμοποιείται στην συνιστώμενη δοσολογία. Προληπτικά αν σκοπεύετε να οδηγήσετε, να ξεκινήσετε μια επικίνδυνη δραστηριότητα ή να χειριστείτε μηχανήματα, μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη από τον γιατρό σας δόση. Πρέπει να παρακολουθείτε στενά την  αντίδρασή σας στο φάρμακο.

ΠΩΣ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΤΟ XENOPHOBIL

Φυλάσσεται σε ένα υγιές περιβάλλον με δροσερό κλίμα στην κοινωνία. Χορηγείται καλύτερα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα. Πριν να είναι πολύ αργά….
Φυλάσσεται κοντά σε παιδιά άνω των 6 ετών.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Περιεχόμενα της συσκευασίας του Xenophbil τσίχλα, Ευαισθησία, Αλληλεγγύη, Αγάπη, Ανθρωπισμός.
  • Ημερομηνία λήξης πάντα αναγράφεται στην συσκευασία.
  • Κάτοχος Αδείας Κυκλοφορίας, Παραγωγός και Υπεύθυνος ανάπτυξης παρασκευασμάτων Ινστιτούτο Νέοι Ηγέτες «Η εξέλιξη»
  • Δημιουργήθηκε από τον : Jean Daniel Colombani.

Το φαρμακευτικό αυτό προϊόν έχει εγκριθεί στα Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις Η.Π.Α. με τις εξής ονομασίες :
  • Νορβηγία : Xenophobil
  • Σουηδία : Islamophobil
  • Μ. Βρετανία : Foreignophobil
  • Ιταλία : Streinophobil
  • Ρουμανία : Stareinophobil
  • Ελλάδα : Ξενοφοβιλ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.